Gyrup

Gyrup er et økologisk familiedrevet landbrug, der ligger ved Nationalpark Thy - ude i det nordvestlige Jylland, tåt på både Vesterhav og Limfjord.  Gyrup drives af Nicolaj og Lisbeth, de er syvende generation på gården.  

Gyrup er et moderne landbrug i mange henseender, men mens produktionen af f¯devarer i mange år er gået i retning mod stærre og mere industrialiseret produktion, vil vi det anderledes.  Vi synes, at tiden er inde til at få genoplivet den lokale forædling af fødevarerne. Vi ¯nsker at komme tilbage til det lokale produkt, og få det håndværk tilbage, som bidrager til smagsoplevelsen, på en måde, som de store produktioner ikke kan levere.

Vi har sat os for at lave produkter der smager og hvor den lokale oplevelse kommer helt ud til forbrugerne.  I samarbejde med partnere, fortrinsvis i lokalomrÂdet, stÂr vi bag en rÊkke produkter som kan findes i supermarkedet og specialbutikker rundt om i Danmark. Fælles for dem er produkter af højeste kvalitet, produceret økologisk og  i lille skala, altid med sporbarheden i højsædet

- Gårdmælk i Irmas butikker.

- Thybo-ost fra Thise.

- Thy Whisky.

- Den røgede kølle af Galloway-okse.

- Spelt-, hvede- og ølandshvedemel.

- Basis- og specialmalt.

Læs mere om Gyrup på www.gyrup.dk